STENSÄKER FRAMGÅNG MED TEAM GLAS SYSTEMS.
Avancerad teknik för glasreparationer.

Team Glas Systems AB
Box 110, 263 22 Höganäs
Tel 042-37 96 46 Fax 0706 16 34 33

VÄLKOMMEN TILL DIN FRAMTID!

En förespråkare för fri företagsamhet sa en gång: "Det finns tre sätt att nå rikedom. Ärva, gifta sig eller starta ett eget företag." Att starta eget med Team Glas systemet kan vara din väg att nå den rikedom och andra förmåner som du drömt om! När man lever med dagens ekonomiska osäkerhet, Har drömmen om ett eget företag en stark dragning. Med Team Glas systemet kan du få självständighet och frihet. Plus möjligheten för din familj att arbeta med dig, bygga upp deras arv till morgondagen. Även om du redan driver ett eget företag vill man alltid ha större återkommande affärer, pengaflöde och vinster. Här är till låg investeringskostnad, den perfekta tilläggstjänsten.

Tjäna stora pengar på tre sätt!

Som en Team Glas tekniker kan du erbjuda tre viktiga, inkomstbringande tjänster:

 

 

 

Enorm efterfrågan och stadigt ökande.

Efterhand som vägunderhållet minskar över hela landet, ökar bytet av vindrutor som skadats av lös vägbeläggning. Varje år betalar försäkringsbolagen ut mer än 150 miljoner för att byta dessa skadade vindrutor till skyhöga kostnader på upp till 12000 kr per bil! Med mer än 3,7 miljoner bilar i Sverige är matten enkel! Marknaden för vindrutereparationer är enorm och ökande! Nu kan mer än 75 procent av dessa vindrutor repareras med Team Glas metoden. UTAN ATT DEMONTERA VINDRUTAN och till en bråkdel av kostnaden för ett byte.

Fönster glas reparationer och rep bort tagning ger dig två ytterligare inkomst källor. Med den ökande användningen av high-tech glas i moderna byggnader, är fönsterglas reparationer en nödvändighet. Och eftersom byggnads och bilglas är så lätt repat, är behovet för rep borttagning självklart. Tillsammans ger dessa tre inkomstbringande möjligheter dig en konkurrenskraftig udd att producera stora inkomster omgående.

En färdig marknad!

Sveriges försäkringsbolag är ivriga att spara pengar. De betalar dig att reparera deras klienters vindrutor och fönsterglas. Och efter som de sänker självrisken, minskar också kostnaderna för fordonsägaren. Det är därför som åkeriägare, bilhandlare, taxi, buss och individuella bil och fastighetsägare vill reparera istället för att byta ut sina skadade glas. Det betyder stora kostnadsbesparingar för dem och stora inkomster för dig! På mindre än 30 minuter, kan du tjäna mellan 200 kr och 600 kr eller mer!

AVANCERAD TEKNOLOGI:

Enkel, Snabb, Kvalité.

När andra företag erbjuder glas reparations procedurer, är det endast Team Glas som erbjuder en portabel, enkel att använda, den enda av sitt slag. Vakuum Injector systemet.

Det finns inget liknande! Varför?

* Den är enkel.
* Den är snabb.
* Den producerar de högsta kvalitets reparationerna.
* Den reparerar skador andra måste undvika.
* Den är byggd för att hålla.

Vakuum systemet får dig att se bra ut!

Du blir sedd som en professionell. Med professionell utrustning, som gör professionella, hållbara, hög kvalitativa reparationer. Det här är vad våra tekniker säger:


" Vakuum injectorn är allt ni säger och mer därtill! den gör ett fantastiskt jobb!"
H.Strömsmoen, Dalarna.


 

 

 

All Support Du Behöver!

På Team Glas, är service nummer 1! Så här hjälper vi dig att lyckas:

 • Obegränsad gratis konsultation och rådgivning. Du är endast ett telefonsamtal ifrån oss.
 • Fält tränad kundservice representanter. Dessa reparationstekniker har alla svar du behöver.
 • Vi välkomnar dina samtal.
 • Årliga seminarier. Detta ger dig möjligheten att träffa andra tekniker och företagsrepresentanter för att: dela idéer och tekniker.
 • utforma lokala annonsprogram.
 • Se utrustning demonstrerad.
 • Öka dina affärs och marknadsförings kunskaper.
 • Kontinuerliga kommunikationer. Genom vårt månatliga newsletter och service bulletiner, lära dig det senaste utvecklingarna i branschen, få praktiska och kostnadsfria tips att hjälpa din verksamhet att växa snabbt!
 • En stadig ström av nya produkter. Vårt Forsknings och utvecklingsteam ger dig nya produkter för att möta utvecklingen inom industrin och låter dig tjäna mer pengar.
 • Snabb respons. När du behöver något, Då får du det........ snabbt! Vi står bakom våra produkter till 100 procent. Vi ger dig det bästa!
 • Den senaste utbildningtekniken inom träning, marknadsföring och motivation för att försäkra din framgång.
 • Kvalitets försäkran genom strikta mått av kvalitetskontroller med:
 • en noll defekt policy.
 • tester, inspektioner och mätningar för topp utförande.
 • full garanti på alla produkter.
 • En genuin omtanke för dig och din framgång genom hela vår organisation.

Team Glas systemets enkla reparations process.
Profil av stenskadad vindruta.

När en sten träffar en vindruta försvinner oftast en liten glas skärva i rutan. Dock är majoriteten av skadan under ytan. En konformad bit glas finns kvar mellan det inre lagret av plastfilm och glasytan, vilket låser fast en liten mängd luft i sprickan. När man tittar på en skada är det ljusbrytningar genom luften man ser.

Meningen med vindrutereparationer är att :

1. Ta bort den låsta luften.

2. Fylla på med reparations kemikalier för att ta bort ljusbrytningarna.

3. "Svetsa" bilglaset för att återuppbygga styrkan och synbarheten.

Resultatet: en näst intill osynlig, permanent, på stället reparation - Utan att demontera vindrutan.

Hur stora skador kan man reparera?

Med Team Glas systemet kan man laga skador som är stora som femkronor, och sprickor upp till 16 cm och längre kan effektivt lagas. Resultatet är en lagning som är stark, slagtålig, vattensäker och som inte kommer att missfärga.


 

MÖT TEAM GLAS FAMILJEN:

Varje medlem i Team Glas familjen är unik. Våra tekniker är män och kvinnor, unga och gamla, nya eller erfarna i andra områden inom bilreparationer, från små samhällen till stora städer. Oberoende av bakgrund, är de idag självständiga, framgångsrika tekniker. Bli inte förvånad om du upptäcker att du har mycket gemensamt med denna grupp!

Team Glas Systemets historia av folket som har levt den.

Preben Larsen. Från norra Själland och " på gränsen till pension," Preben ville ha säkerhet och mer pengar. " Det enda jag ångrar," säger Preben, "är att jag inte började med Team Glas systemet tidigare. Jag kan inte säga tillräckligt om företaget, produkterna servicen och personalen. Och Vakuum injectorn är det bästa som finns!" Hans första årsinkomst - med fem timmars dag och mindre än 12 fulla månader på fältet - var 250 000 kr!

 

Heinz Francke. " Jag är den minst händiga killen jag känner. Innan jag startade med Team Glas systemet bestod min verktygsväska av en trasig hammare och en böjd skruvmejsel," säger Hamburg teknikern Heinz Francke. " Men Team Glas systemet med Vakuum injectorn är så simpel och enkel att använda så det är otroligt. Jag tog det till mig omedelbart." före detta emballage försäljare i 20 år, när jag fick höra av en vän och försäkrings agent att glas reparationer var en växande marknad - speciellt med stigande priser på vindrutor" då undersökte han flera erbjudande. "Team Glas systemet hade helt enkelt den bästa utrustningen och den bästa investeringen för pengarna. Jag gjorde det bästa valet."

 

Lisa Fernandez. Innan hon startade sin glas reparations verksamhet mot hennes mans vilja, var Lisa en hemmafru som gillade att bowla. Idag endast två år senare, sköter hon varje del av sitt företag och har just fått ett avtal för alla kommunala glas reparationer i en större stad i Spanien. " Jag älskar att kunna bestämma mina egna tider och fatta mina egna beslut." En bilhandlare ringde henne nyligen om en svår reparation. Han berättade för henne att det folk sa om henne var att: "Om du har en svår skada , ring Lisa. Hennes kunskaper är bäst." säger Lisa: " Jag har lärt mig mer i denna verksamhet än jag har gjort under en livstid. Jag älskar Team Glas systemet."

 


Med Team Glas systemet är din framtid klar!

Med Team Glas systemet har du funnit sättet att tjäna de pengar du behöver med en tjänst som du kan vara stolt att erbjuda! Nu är tiden inne att göra ditt drag. Du kommer att vara glad du förenade dig med Team Glas familjen! Ring oss idag och beställ din utrustning. Pengarna du investerar denna vecka betalar för din framtid! Ring idag! Vi är glada att svara på dina frågor och hjälpa dig att komma igång omgående!   RING 042 - 37 96 46.

Startsida  |  Våra tjänster  |  Historia och framtid|  Här finns vi  |  Starta eget    |  Kontakta oss